Контролна работа по СУБД на 25-ти април

Тъй като основен проблем на изпита по СУБД е, че ученици в 12-ти клас на ТУЕС не мога да препишат правилно текст от дъската и да използват клавиатура, утре, 25-ти април ще проведем контролна работа на тази тема. Преди малко ми хрумна :)

Носете си бележниците за всеки случай! Припомнете си и как се къмитва в Гит. Не само това – инсталирайте си git на машините.

(Целта на контролната работа е да провери нагледно несериозността проявявана от не малко учениците в 12-ти клас на випуск 2014, не толкова определени знания. )

Публикувано в Разни, СУБД. Постоянна връзка.

3 коментара по Контролна работа по СУБД на 25-ти април

  1. Чичковите червенотичковчета каза:

    Г-н Митов, не мисля че е много правилно да правите забележка на учениците си и да им правите тест, върху умение, което самия вие не владеете. Още по-малко, че доста от тях сигурно вече спят и бъкел няма да разберат за това контролно, още по-малко, че не те са несериозни в случая, а вие! Не може да се сетите в 12 вечерта да пуснете на сайта на училището, който съм сигурен че почти никой не е проверил, статия, че утре сутринта ще имат контролно при вас. Замислете се после кой е несериозният играч в тази извратена система… :)

  2. Любомир Иванов каза:

    Интересна контролна работа. Много важно умение е да може да се пише на клавиЕтура. Жалко, че явно вие г-н Митов не умеете да я използвате правилно или просто ви липсва грамотността. Препоръчвам ви да проверите как се пише клавиЕтура, ако имате проблеми с използването на речник може да попитате г-н Чавдар Спасов да ви обясни.

  3. Майка каза:

    Г-н Митов, токът ли ви спря или нарочно си изключихте компютъра, та не можахте да се консултирате с г- н Спасов за правописа на елементарна дума в рамките на 30 минути, както изисквате от вашите ученици? Тези ваши действия не говорят за обичащ професията си човек! За да не се заядете за пореден път, много добре знам българския правопис, но уважението ми към вас не ми дава основание да използвам главна буква за „ви“ и „вас“. Не се дръжте като пубер-комплексар, ако искате учениците да ви уважават като мъж поне малко!

Коментарите са затворени.